Schoonheidsspecialiste Almere

Schoonheidsspecialiste Almere - shutterstock_790581610

Bij Cuts’n Care bent u niet alleen aan het juiste adres voor een kwalitatieve knipbeurt, een nieuw kleurtje of een herstelbehandeling van het haar, maar ook voor alle soorten schoonheidsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste Martine Koek is namelijk een professionele schoonheidsspecialiste Almere, die u in haar salon Source Esthetique bij Cuts’n Care helpt met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een huidbehandeling of een rustgevende massage.

Huidbehandeling Almere

Martine is gespecialiseerd in alle soorten huidbehandelingen. Na afloop van een huidbehandeling Almere van Martine, is uw huid frisser, gladder en stralender. Martine maakt gebruik van Microdermabrasietherapie. Dit is een uiterst effectieve en pijnvrije behandeling, die veelvuldig ingezet wordt voor huidverjonging, de vermindering van acne littekens en het verbeteren van een vochtarme huid. Deze huidbehandeling Almere stimuleert de doorbloeding en bevordert de vezelproductie in de huid, waardoor uw huid niet alleen mooier maar ook gezonder wordt.

Harsen en waxen Almere

Wilt u weer gladde benen, armen of oksels? Cuts’n Care Almere helpt u met de ontharing van uw lichaam met een hars of waxbehandeling. Met harsen en waxen Almere bij Soure Esthetique zijn uw benen weer haarvrij en kunt u met een gerust hart op het strand gaan liggen of in een zomerse jurk door het park heen lopen.

Wenkbrauwen epileren

Mooie wenkbrauwen zijn voor bijna iedere vrouw belangrijk. Onze wenkbrauwen vormen ons gezicht en zijn daarom een belangrijk onderdeel van onze vrouwelijke uitstraling. Bij Source Esthetique heeft Martine meerdere behandelingen om uw wenkbrauwen een verzorgde uitstraling te geven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten epileren, te laten waxen of te laten verven. Welke behandeling u ook kiest, Martine brengt u wenkbrauwen in een vorm die perfect aansluit bij de vorm van uw gezicht

Schoonheidsbehandeling Almere

Wilt u zelf een schoonheidsbehandeling Almere bij salon Source Esthetique? Bel dan 06-27136639of kom gezellig langs bij Cuts’n Care in Almere.