Plantaardige haarkleuring Almere

Plantaardige haarkleuring Almere - shutterstock_277946834

Wilt u uw haren op gezonde en mooie manier laten kleuren. Kies dan voor plantaardige haarkleuring Almere bij Cuts’n Care. Bij Cuts’n Care kleuren wij uw haar met de 100% natuurlijke henna. Een mooie en ook nog eens gezonde manier om uw haar te voorzien van een mooie kleur.

Natuurlijke haarverf zonder schadelijke stoffen

U wilt natuurlijk uw haar alleen verven met een natuurlijke haarverf zonder schadelijke stoffen. Sommige soorten haarverf bevatten namelijk chemicaliën zoals PPD en Parabeen, die niet alleen slecht zijn voor uw haar, maar ook voor de rest van uw lichaam. Bij Cuts’n Care zijn we ons hiervan bewust. Wij hebben natuurlijk het beste met u voor en willen het beste voor u, uw gezondheid en dus ook voor uw haar. Gelukkig is dit mogelijk met de 100% plantaardige henna haarverf van Botanea, die uw haar een gezonde manier een mooie kleur geeft.

Botanea haarverf 

Bij Cuts’n Care verven wij uw haar met Botanea haarverf van het Franse merk L’Oréal. De Botanea haarverf is een nieuwe lijn van het gerenommeerde Frans merk, die de gezondheid van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. De Botanea haarverf is een kwalitatieve en 100% natuurlijke haarverf, waarin chemicaliën als PPD en Amoniak vervangen zijn door plantaardige producten. Zo weet u zeker dat wij u bij Cuts’n Care helpen met een geheel natuurlijke en gezonde haarverf.

Nieuwe verzorgingsproducten

Naast de nieuwe veganistische kleurlijn van L’Oréal mogen wij met trots vertellen, dat wij binnenkort gaan beginnen met nieuwe verzorgingsproducten van een andere veganistische verzorgingslijn. Wij mogen nog niet verklappen welke veganistische lijn dat is, maar wij nodigen u uit in onze salon om binnenkort kennis te komen maken met deze nieuwe verzorgingsproducten.

Haar kleuren henna Almere

Wilt u zelf uw haar laten kleuren met Henna? Kom dan naar Cuts’n Care Almere, waar wij uw haar kleuren met 100% plantaardige Henna. Cuts’n Care, voor een mooie kleur en een gezonde hoofdhuid! Kom gezellig langs bij ons in de Cuts’n Care salon. Of maak een afspraak via de mail info@cutsncare.nl, onze website www.cutsncare.nlof telefonisch 036-5255840.