Kapsalon Almere

Kapsalon Almere - shutterstock_684511561

Cuts ’n Care is een trendy kapsalon Almere voor zowel mannen als vrouwen. Bij Cuts ’n Care werken louter zelfstandige, ambitieuze en enthousiaste kappers met een grote passie voor het kappersvak. Mede doordat alle kappers op zelfstandige basis werken in de kapsalon Almere, is Cuts ’n Care uitgegroeid tot een begrip in heel Flevoland. Zelfstandige kappers zijn immers gepassioneerder met hun vak bezig en hebben de ambitie om zichzelf elke dag te verbeteren. Zo krijgt u bij Cuts ’n Care, de trendy kapsalon Almere, gegarandeerd de hulp van professionele kappers die streven naar perfectie.

Dames- en herenkapper Almere

Bij Cuts ’n Care kunnen zowel de Almeerse mannen als de Almeerse vrouwen terecht voor een mooi en verzorgd kapsel. De vier kappers die op zelfstandige basis in onze salon werkzaam zijn, hebben in hun opleiding alle ‘tips en tricks’ meegekregen om verzorgde heren- en dameskapsels te knippen. Laat uw haar knippen bij Cuts ’n Care, de dames- en herenkapper Almere dan wordt uw kapsel mooier dan ooit tevoren.

Kleurkapsalon Almere

Toe aan een nieuw kleurtje in het haar? Last van uitgroei of gewoon een keer wat anders proberen? Bij Cuts ’n Care de kleurkapsalon Almere, helpen wij u graag aan een mooie haarkleur. Bij de kleurkapsalon Almere heeft u meerdere opties om uw haar te laten kleuren. Zo kunt u kiezen voor plantaardige henna kleuring; voor Balayage haarkleuring om uw haar een ‘sunkissed look' te geven en voor reguliere haarkleuring met de producten van de gerenommeerde Redken Brews lijn.

Al een idee voor welke optie u wilt gaan? Onze haarkleurspecialisten staan altijd voor u klaar, om te adviseren welke haarkleurtechniek voor uw kapsel het beste resultaat oplevert.  

Knippen of verven bij Kapsalon Almere

Wilt u zelf uw haar laten knippen of verven bij Kapsalon Almere. Kom dan een keertje langs bij ons in de Cuts ’n Care salon of bel ons via 036-5255840.