Kapper Schoutstraat

Kapper Schoutstraat - slider-4_(1)

In hartje centrum Almere zit in de Schoutstraat Kapsalon Cuts ’n Care. Deze kapper Schoutstraat staat bekend als de beste kapper van Almere. Omdat de beste kapper van Almere voor iedereen toegankelijk moet zijn, is de kapper Schoutstraat gevestigd in het centrum. Hier is zij zowel met het openbaar vervoer als met de eigen auto eenvoudig te bereiken. Het treinstation Almere Centrum en de parkeergarage in de Schoutstraat bevinden zich namelijk op loopafstand van Cuts ’n Care. Dus woont u in de buurt van Almere en bent u opzoek naar een goede kapper? Kom dan naar kapsalon Cuts ’n Care, de kapper in de Schoutstraat.

Haar knippen Schoutstraat Almere

Zo eens in de vijf weken is het moment daar. U kijkt in de spiegel en constateert dat het weer tijd is om naar de kapper te gaan. Uiteraard heeft u geen zin om een grote afstand af te leggen om deze kapper te bezoeken of lang in de salon te wachten voordat u aan de beurt bent. Bij Cuts ’n Care hebben wij daarom voor u haar knippen Schoutstraat Almere. Een uitstekende optie als uw haar bijgeknipt moet worden; als u een keer wat anders wilt proberen met uw kapsel of als u binnenkort een feestje heeft waar u er picobello wilt verschijnen.

Als u kiest voor haar knippen Schoutstraat Almere wordt u in de grootste stad van Flevoland geholpen door een professionele haarspecialist die alles weet op gebied van haren, scharen, kleuren en kapsels opfleuren.

Schoonheidsspecialiste Schoutstraat

Ook voor de beste schoonheidsbehandelingen bent u in de Schoutstraat aan het juiste adres. Zo kunt een bezoek aan de kapper combineren met een behandeling bij de schoonheidsspecialiste Schoutstraat. Dus als u behalve een verzorgd kapsel bijvoorbeeld uw wenkbrauwen wilt laten epileren, uw benen wilt laten harsen of heerlijk wilt genieten van een Hot stone massage. Kom dan naar Cuts ’n Care, de schoonheidsspecialiste Schoutstraat.

Verzorgd kapsel Schoutstraat    

Wilt u net als vele andere een verzorgd kapsel Schoutstraat bij Cuts ’n Care Almere? Kom dan langs in onze salon of bel 036-5255840.