Kapper Almere centrum

Kapper Almere centrum

In de jongste stad van Nederland ligt kapsalon Cuts ’n Care, de kapper Almere centrum. De eerste woningen werden in Almere pas opgeleverd in het jaar 1976, als oplossing voor het huizentekort in Amsterdam. Inmiddels is Almere met meer dan 200.000 inwoners uitgegroeid tot een bruisende stad. Al deze mensen hebben een ding met elkaar gemeen: zij moeten een keer in de zoveel tijd naar de kapper. Een goede optie om uw haar in Almere te laten knippen is kapsalon Cuts ’n Care, de kapper Almere Centrum. Een gezellige, eigentijdse en professionele kapsalon waar al vele mensen uit Almere en omstreken blij zijn gemaakt met een knipbeurt, kleurspoeling of haar herstelbehandeling. Wilt u ook onder het genot van een kop koffie voorzien worden van een mooi kapsel? Kom dan naar kaspalon Cuts ’n Care, de kapper Almere centrum.

Wassen knippen föhnen Almere centrum

Bij de kapsalon Almere centrum zien wij een bezoek aan de kapper als een moment om de dagelijkse bezigheden even te parkeren. Daarom wordt u bij ons lekker in de watten gelegd, als u kiest voor wassen knippen föhnen Almere centrum. Wij spoelen uw haar uit; knippen uw haar terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie en na afloop föhnen wij uw haar droog. Dus heeft u behoefte aan een moment van rust, een moment om even niet te denken aan het huishouden, uw werk of de kinderen. Kom dan naar Cuts ’n Care voor wassen knippen föhnen Almere centrum.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw haar alleen te laten knippen en wassen of te laten wassen en föhnen. 

Haarproducten Almere centrum

Ook voor de beste haarproducten is kapsalon Almere centrum ‘the place to be’. Bij ons in het assortiment vindt u de gerenommeerde haarproducten van L’Oréal, Olaplex en Redken Brews. Benieuw welke haarproducten Almere centrum het beste bij u passen? Onze haarspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kapsalon Almere centrum

Heeft u ook behoefte aan een goede kapsalon in Almere centrum? Kijk dan op www.cutsncare.nl, bel ons via 036-5255840 of kom een kijkje nemen in de Cuts ’n Care kapsalon. Tot snel!