Haar kleuren Almere

Haar kleuren Almere - redkenbrewsproductsfeature366x244

De professionele kapsters van Cuts’n Care hebben veel ervaring met haar kleuren in Almere. Zo volgen zij cursussen om hun kennis op peil te houden, waardoor zij u altijd kunnen vertellen wat de laatste trends zijn en welk kleur past bij u als persoon. Dus heeft u last van uitgroei, grijs haar of wilt u simpelweg een keer een andere haarkleur proberen? Dan komt dat bij Cuts’n Care, met haar kleuren Almere, helemaal voor elkaar.

Haarkleurspecialist Almere

U wilt uw haar laten kleuren, maar dan natuurlijk wel door iemand met verstand van zaken. Een mooie haarkleur is immers een belangrijk onderdeel van een goed zelfvertrouwen. Cuts’n Care is de haarkleurspecialist van Almere, die u helpt met het verven van uw uitgroei; het zetten van highlights en het weghalen van grijs haar. Daarnaast kan de haarkleurspecialist Almere u adviseren welke haarkleur u goed zal staan en welke haarkleurtechniek het mooiste resultaat op zal leveren. 

Balayage techniek  

Onze kapsters zijn gespecialiseerd in dé haarverftrend van dit jaar: de Balayage techniek. Balayage is een kleurtechniek waarbij de haarverf met vegen in uw haar wordt aangebracht. Dit geeft uw haar een sunkissed look, waardoor het lijkt alsof u zojuist uit het vliegtuig bent gestapt, teruggekomen van een zonnige bestemming. De kapsters van Cuts’n Care hebben de Balayage techniek helemaal onder de knie en geven uw haar een sunkissed look, waar alle andere vrouwen in Almere jaloers op zijn.

Redken Brews haarproducten

Bij Cuts’n Care werken onze professionals onder andere met de haarproducten van Redken Brews. De Redken Brews haarproducten zijn bij uitstek geschikt voor mannen, die hun haar willen verzorgen met een gerenommeerd haarproduct. Zo hebben wij onder meer Redken Brews shampoo, Redken Brews pommade en Redken Brews scheerschuim, die u een verzorgde en stoere uitstraling geven.

Goede kapper Almere

Wilt u zelf uw haar laten verven door een goede kapper in Almere? Of de producten van Redken Brews uitproberen? Kom dan langs bij ons in de Cuts’n Care salon. Of maak een afspraak via de mail info@cutsncare.nl, onze website www.cutsncare.nlof telefonisch 036-5255840.